Meistä

Sirpa&Katja yrittäjät kaarnalaiva.fi ja dekoro.fi

Verkkokauppa Kaarnalaiva.fi on perustettu 2013, ja sen perusajatuksena on ollut suomalaisten postikorttien valmistu ja myynti. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Nyt olemme laajentamassa tuotevalkoimaa, joka tulee koostumaan pääosin kotimaisista tuotteista postikorttien ohelle. Tarjoamme jatkossa sekä yksityshenkilöille ja jälleenmyyjille pikkuhiljaa laajemman valikoiman erilaisia lahjatuotteita sekä erilaisia lahjapaketteja.

Vuoden 2020 aikana on ollut monenlaisia muutoksia johtuen COVID-19 aiheuttamasta tilanteesta. Verkkokauppamme on ollut kiinni useamman kuukauden ajan, pahoittelemme tätä. Mutta muutos on aina myös mahdollisuus ja niinpä kaarnalaiva.fi on aloittanut yhteistyön dekoro.fi kanssa ja rakennamme nyt yhdessä kahden naisen voimin uutta liiketoimintaa vanhan mentyä koronan mukana. Yrityksen taustavoimina toimii Sirpa Airio ja Katja Mahlberg . Tavoitteemme on löytää teille, hyvät asiakkaat, aina ajankohtaisia ja kotimaisia lahjatuotteita, joiden yksi tärkeä arvo on myös ekologisuus.

Korttejamme on ollut saatavilla myös jälleenmyyjiltämme. Jälleenmyyjäverkostomme on koostunut erilaisista lahja- ja paperituotteiden erikoisliikkeistä. Ja vuoden 2021 aikana aktivoidumme myös tällä saralla.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, otathan yhteyttä joko info(at)kaarnalaiva.fi tai 045-1045000/ S.Airio.