Toimitusehdot

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä asiakas kuitenkin nopeuttaa tilauksesi käsittelyä sekä mikäli asiakas tilaa uudestaan ovat tiedot jo valmiina verkkokauppamme rekisterissä.

Mikäli asiakas haluaa rekisteröityä tulee hänen:

  1. Rekisteröityä kuluttaja-asiakkaana kaarnalaiva.fi asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut vaaditut kentät
  2. Antaa suostumuksensa kaarnalaiva.fi:lle rekisteröidä henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kaarnalaiva.fi käyttää annettuja tietoja vain omassa liiketoiminnassaan eikä luovuta annettuja asiakastietoja kolmansille osapuolille.
  3. Uusi yritysasiakas: rekisteröidy täyttämällä kaikki yrityksen tiedot ja yhteyshenkilön nimi. Uuden yritysasiakkaan rekisteröinnin vahvistuksen suoritamme tietojen tarkastuksen jälkeen. Kiinostuksestasi mallistojemme jälleenmyyjäksi (postikortit/suklaat) voit myös laittaa sähköpostitse info(at)kaarnalaiva.fi.

Tilaaminen

Kun asiakas on hyväksynyt ostoskorisi sisällön, saamme tilauksen automaattisesti rekisteriimme sekä sähköpostiimme. Asiakas saa tilauksesta tilausvahvistuksen myös omaan sähköpostiinsa. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet asiakkaan lähimpään postiin tai annettuun osoitteeseen.  Pientilaukset postitamme suoraan annettuun osoitteeseen joko kirjeenä tai pikku pakettina. Jos suoritusta ei näy tilillämme 3 vuorokauden kuluessa, katsomme tilauksen peruutetuksi.

Tuotesivuilta löytyy tuotteiden kuvat, hinnat ja tuotetiedot.
Mikäli asiakas tarvitsee lisätietoja, kysymykset voi lähettää sähköpostiimme info(at)kaarnalaiva.fi
Tilaaminen sallittu vain 18 vuotta täyttäneille.
Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron

Toimitusehdot

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää tilauksesta.

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen ilmoitetulla toimitustavalla. Yleisimmin joko kirjeenä, matkahulto pakettina, postista noudettavana pakettina, lähimpään pakettiautomaattiin smartpakettina tai yrityksille bussiness 14 -pakettina. Posti ilmoittaa paketin saapumisesta annettuun sähköpostiin, puhelinnumeroon tai puhelinnumeron puuttuessa, jättää saapumisilmoituksen ilmoitettuun osoitteeseen. Emme vastaa kuljetusyritysten toiminnasta aiheutuvista viivästyksistä.

Tuotereklamaatiot

Asiaakkaan on tarkistettava toimituksen vastaanottaessaan, että toimitussisältö on lähetteen/laskun mukainen ja vahingoittumaton.

Mikäli toimituksessa tai tuotteissa on ongelmia, tulee toimia seuraavasti:

Ilmoittaa virheellisestä tai vahingoittuneesta tuotteesta välittömästi lähetyksen vastaanottamisen jälkeen info(at)kaarnalaiva.fi tai +358 (0)45 104 5000. Reklamaatio tulee tehdä 2 pv kuluessa tuotteen vastaanottamisesta tämän jälkeen emme vastaa virheellisen tai vahingoittuneen tuotteen korvaamisesta.

Mikäli asiakas ottaa tuotteen vastaan suoraan kuljetusyritykseltä, tulee rahtikirjaan tehdä selkeä kirjallinen merkintä virheistä tuotteen vastaanoton yhteydessä. Ilman rahtikirjamerkintää virheistä, jotka ovat toimitushetkellä havaittavissa, jää vastuu asiakkaalle.

Virheellisen tuotteen palautus on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote sellaisenaan toimitetaan kuljetusyrityksen kuljetettavaksi, eikä palautus kokonsa tai painonsa takia edellytä kuljetusyrityksen erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa palautuskustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Maksutavat

Maksaminen

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Visma Pay (Paybyway Oy y-tunnus 02486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visma Pay /Paybyway Oy on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksun verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot liitetään salattua yhteyttä käyttäen, niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot: Vismaa Pay, Paybyway Oy (y-tunnus 2486559-4). Sähköposti helpdesk@vismapay.com. Puh. 09 – 315 42037 (ark. 9-17). Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteen.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla sekä jälleenmyyjille laskulla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Visma Pay, Paybyway Oy (y-tunnus 2486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Bamora/Paybyway Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Visma/Paybyway Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit) laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasteCard- ja Debit MasterCard kortit, sekä Jousto. Lisäksi vain sovittujen ja varmistettujen jälleenmyyjien on mahdollista tilata tuotteita lasku perusteisesti. Otathan yhteyttä info(at)kaarnalaiva.fi mikäli haluat liittyä jälleenmyyjiemme verkostoon.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilla epäonnistuu, MobilePay-lomapkolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visama Pay palvelun yhteystiedot: Visma Pay, Paybyway Oy (y-tunnus 2486559-4). Sähköposti helpdesk@vismapay.com. Puh. 09-315 42037 (arkisin klo 8-16). Osoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta.

Lähetyskulut

Toimitamme ainoastaan Suomeen. Lähetyskulut määräytyvät tuotteen ja valitun lähetystavan mukaan. Yli 300 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua. Minimitilaus on 5,00 €.

Palautusoikeus

Yksitysasiakkailla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja täysin uuden veroinen.
Ennen mahdollista palautusta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse info(at)kaarnalaiva.fi, niin annamme lisäohjeita. Yhteistyö yritysten kanssa mahdollisista palautuksista sovitaan aina erikseen.

Yritysasiakkaan reklamaatiot tarkalla kuvauksella välittömästi toimituksen jälkeen os. info(at)kaarnalaiva.fi. Reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.