Julkaistu Jätä kommentti

Tänään ovat sivumme avautuneet!

Lasten suloiset kortit

Niin ne päivät vain kuluivat ja aikaa on kulunut yli puoli vuotta keväällä alkaneen keskeytyksen jälkeen. Nyt voimme ilolla taasen tarjota kotimaisia, niin iki-ihania postikortteja onnitteluihin, lasten synttäreihin ja muihin muistamisen arvoisiin hetkiin.

Näin alkuun kuluttaja-asiakkaat voivat tilata jo verkkokauppamme tuotteita. Vanhaan verkkokauppan rekisteröityneet jälleenmyyjämme pääsevät tilaamaan tuotteita myös kohta puoliin, toki ostoksia voi tehdä jo sähköpostitilauksella info@kaarnalaiva.fi.

Mikäli kiinnostuit jälleenmyynnistä niin otathan yhteyttä yhteydenotto lomakkeella.

Mikäli tulee ongelmia tilauksesi aikana, niin laitathan viestiä info@kaarnalaiva.fi.

Tervetuloa ostoksille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.